Kevin W. H. Sanders

Heb jij de weg al gevonden?

 

Alle wegen leiden naar Rome, zeker bij ‘t ondernemen! Er zijn veel verschillende manieren om er te geraken.. en jij beslist welke weg je neemt!

Hieronder vind je enkele wegwijzers.. om te gebruiken op jouw tocht naar jouw Rome.

 
 
 
Website_images_(10)-min.jpg
 

 

Onze diensten

 
 
Guy in white striped sweater standing in front of whiteboard.

Feedback voor je startersidee

Is je idee haalbaar? Wat zijn mogelijke obstakels en problemen? Welke uitdagingen zijn er in zicht en hoe kan je ze voorkomen? Welke stappen neem je het best in de volgende maanden?

€ 275,00 / sessie, excl. btw

Guy in front of laptop writing down notes.

Overkom obstakels in je business project

Krijg praktisch advies om de huidige obstakels tijdens de uitwerkingsfase van je business project te overkomen, aan te pakken en om een stappenplan te maken om verder te gaan.

€ 275,00 / sessie, excl. btw

Guys sitting around a table discussing business topics.

Ondersteuning voor solopreneurs

Krijg ondersteuning, directe feedback over wat beter kan, een kritische accountability en sparring partner, optimaliseer systemen, omzet, bespaar tijd en verhoog productiviteit.

Enkel pakketten mogelijk

 
 
People sitting in business meeting around a table brainstorming.

Ondersteuning voor
kleine bedrijven

Krijg ondersteuning, directe feedback over wat beter kan, een kritische accountability of sparring partner, optimaliseer systemen, omzet, bespaar tijd en verhoog productiviteit.

Enkel pakketten mogelijk

People sitting in business meeting around a table brainstorming.

Creëer een lange termijn inkomstenmodel

Bouw lange termijn inkomstenmodellen die omzet generen los van de economische staat, huidige markt en andere externe factoren die buiten jouw controle zijn.

Enkel pakketten mogelijk

People sitting in business meeting around a table brainstorming.

Inkomstenstromen toevoegen

Voeg nieuwe inkomstenstromen en omzetbronnen toe aan je huidige verdienmodel en bedrijfssystemen door breder in de markt te gaan of dieper in jouw niche te duiken

Enkel pakketten mogelijk

 

 
Woman witYoung guy wearing a suit from Irish background.h brownish hair in formal suit outfit and skyview on background.
 
“Ik was erg sceptisch over coaching. ‘Ik heb toch helemaal geen motivatie nodig’, dacht ik. Maar Kevin vertelde me dat het helemaal niets met motivatie te maken heeft. Het gaat om iemand naast je te hebben die je steeds confronteert en een nieuw perspectief biedt, en je zo begeleidt naar waar je echt wilt gaan. En daar behaalt Kevin echt resultaat!”
 
— Jason M., Juridisch en Legaal Adviseur
 

 

1.png

 

Pakketten

 
 

Dit zijn onze huidige prijzen. Let op, prijzen zijn onderworpen aan veranderingen op termijn, naarmate de vraag stijgt. Bij het ondertekenen van een contractuele overeenkomst worden de prijzen die in het contract bepaald zijn, gebruikt tot het einde van dit contract, zelfs wanneer de prijzen op deze pagina veranderen. Bij het verlengen van een bestaand contract gelden echter steeds de nieuwe prijzen. Je wordt altijd door ons team op de hoogte gebracht voordat eventuele prijswijzigingen van kracht gaan.

Aan professionals en bedrijven verkopen we enkel pakketten. Om jou voldoende feedback en ondersteuning te geven, is het namelijk cruciaal dat we voldoende sessies samen hebben en zo diep genoeg gaan om resultaat te behalen.

Uitzonderingen zijn mogelijk in sommige gevallen. Neem hiervoor contact op met onze klantendienst en iemand van ons team neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Alle onderstaande prijzen zijn exclusief btw en in euro.

 

 

Beginnend Pakket

€1597* (5 sessies)

Iedereen die klaar is om te beginnen wordt aangeraden dit pakket te nemen.

 

 

Standaard Pakket

€3097* (10 sessies)

Dit is ons meest verkochte pakket. De meeste klanten besluiten all-in te gaan: ze hebben besloten om te doen wat nodig is en hun leven en bedrijf naar een hoger niveau te tillen! En wat is een betere manier om dat te doen dan een pakket van 10 sessies? Het zorgt ervoor dat je doet wat nodig is om te komen waar je wilt, en niet opgeeft wanneer het moeilijk wordt!

 

 

Lange Termijn Pakket

€5997* (20 sessies)

Denk je aan de lange termijn? Slim! Met dit pakket krijg je onze goedkoopste kortingsprijs (aan €300 per sessie, een verschil van €1600!). We zijn er elke stap van de weg.. en op lange termijn!

 

 

 
 

Stap 1

Lees Dit Om Klant Te Worden

Klik op het einde van deze pagina op de knop nadat je deze 2 stappen hebt gelezen.

Daar krijg je een paar vragen om te beantwoorden.

Niets ingewikkeld. Gewoon wat basisinformatie over wie je bent, wat je doet, waar je precies op zoek naar bent en wat meer informatie over jouw bedrijf. Op die manier kan mijn team al onmiddellijk evalueren wat we jou precies kunnen bieden en kunnen we direct aan de slag.

Beantwoord deze vragen zo nauwkeurig mogelijk en zorg ervoor dat je contactgegevens correct zijn, zodat mijn team je zeker kan bereiken.

 

Stap 2

Daarna Gebeurt Dit

Nadat je het raadplegingsformulier hebt ingevuld, neemt iemand van mijn team contact met je op voor eventuele aanvullende informatie en mogelijke vervolgvragen. Alles zodat we ons beter kunnen voorbereiden om jou en je bedrijf te ondersteunen.

Het is belangrijk dat je het raadplegingsformulier zo goed mogelijk beantwoordt, want als je dat niet doet, wordt het moeilijker voor ons om je te helpen.

Je hoort van ons binnen 48 uur na het indienen van je aanvraag. Als dit niet het geval is, controleer dan zeker je spam folder.

 

 
 

Klik op de onderstaande knop om je aanvraag in te dienen.

Mijn team zal zo snel mogelijk contact opnemen.

 
 
 
1.png
 

Wist je dat..

We delen dagelijks footage van Kevin in 1 op 1 sessies, business meetings en meer op YouTube!

 

Onze diensten

Je vindt hier een overzicht van al onze diensten en bijhorende prijzen.

 
 
Dark Blue Layover Bar.png

© 2019 — Kevin W. H. Sanders — Privacy Policy & Cookies
Bedrijfsgegevens — BTW BE 0724.703.529
info@andersmetsanders.be

 
Dark Blue Layover Bar.png