Kevin W. H. Sanders

Lees hier meer over Kevin Sanders

 

Kevin zijn verhaal is geen succesverhaal. Het is een verhaal van iemand die veel faalde, nooit opgaf en bleef proberen. En.. zoals hij altijd zegt.. hij is nog steeds op weg.

Hij is namelijk op een 100-jarige reis naar succes!

 
 
 
Website_images_(10)-min.jpg
 
Kevin W. H. Sanders wearing a light grey suit on a white background.
 
 

Gefascineerd met menselijk potentieel begon Kevin 5 jaar geleden met zichzelf te ontwikkelen. Hij wou begrijpen waarom sommige mensen succesvol werden en anderen niet. Was er een geheime formule? Een zogenaamd recept voor succes, zoals velen beweren? Hij wist het niet.

Zijn eerste paar bedrijven en projecten liepen volledig verkeerd af: een softwarebedrijf dat geen omzet kon genereren, een team dat niet betaald kon worden, 29 650 euro van zijn eigen geld verloren in de markten, een bankrekening met nooit meer dan een paar 100 euro.. en lange uren en dagen draaien zonder er iets voor terug te zien.

Dat was de doorslag: Kevin wou anderen helpen met het voorkomen van de fouten die hij gemaakt had.

 

 
 

Kevin zijn verhaal is geen succesverhaal.

Het is een verhaal van iemand die veel faalde, nooit opgaf en bleef proberen.

En zo begon hij anderen te observeren.. te analyseren en te helpen.

In de laatste 3 jaar hielp Kevin meer dan 274 ambitieuze en gedreven personen: van studenten tot werknemers die zelfstandig wilden worden, tot beginnende en gevestigde ondernemers. Met telkens één rode draad: meer willen dan gewoon ‘status quo’.

Sindsdien heeft Kevin de beslissing gemaakt om zijn impact te vergroten: sinds augustus 2019 zetten hij en zijn team alles op alles om hun bereik vergroten. Dit onder meer door nieuwe online programma’s, het delen van gratis materialen waar anderen je voor zouden laten betalen.. onbewerkte footage van 1 op 1 gesprekken met Kevin, business meetings en toekomstige workshops en evenementen.

Daarnaast wil Kevin ook zijn vooruitgang tonen; niet enkel het resultaat en succes, maar ook de tegenslagen, moeilijke momenten en obstakels. Enkel zo denkt hij een impact te kunnen maken. En.. waarom?

Omdat de impact die je maakt.. het enige is wat telt.

 
 
 

Je vindt Kevin ook hier..

 
1.png
 

Wist je dat..

We delen dagelijks footage van Kevin in 1 op 1 sessies, business meetings en meer op YouTube!

 

Onze diensten

Je vindt hier een overzicht van al onze diensten en bijhorende prijzen.

 
 
Dark Blue Layover Bar.png

© 2019 — Kevin W. H. Sanders — Privacy Policy
BTW BE 0724.703.529 — info@kevinwhsanders.com

 
Dark Blue Layover Bar.png