"Kevin transformeert je ontzettend snel”

Wat me echt bijbleef van Kevin is hoeveel verandering hij in absurd weinig tijd kan laten gebeuren. Hij begrijpt menselijk gedrag, gewoontes, waarom je dingen doet en gebruikt dit allemaal om jou sneller resultaat te geven. In een paar maand tijd stond ik verder dan in het laatste jaar, allemaal dankzij Kevin. Samen zochten we uit wat ik graag deed en vonden zo iets dat ik ermee kon doen.
— Olaide A., Zelfstandig Marketeer
 
Woman with dark hair in official female suit and blazer with white blouse posing for the picture with the skyline in sight on the background.
 

"Kevin tilt je naar nieuwe hoogtes"

Een van de dingen die ik opmerkelijk vond aan Kevin was zijn vermogen om aandachtig naar zaken buiten zijn vakgebied te luisteren, deze te begrijpen en dan te gebruiken om verandering teweeg te brengen. Het maakt echt niet uit in welk veld je zit, Kevin neemt de tijd om je situatie te begrijpen, komt erachter waar je naartoe wilt, wat je tegenhoudt en tilt jou én je organisatie naar nieuwe hoogtes.
— Eric V., Plant Directeur bij TE Connectivity
 
Oudere man met kort kapsel, brilmontuur en wit hemd met logo van TE.
 

"Kevin bereidde me voor op ondernemen"

Mijn leven was volledig reactief. Ik liet me in het rondsmijten, maakte me zorgen, was bang voor wat kon gebeuren en hield mezelf tegen. Kevin veranderde dit: hij leerde me om voorbereid te zijn op het slechtste scenario en zo alle stress achter me te laten. Hij toonde me hoe ik proactief kan zijn. Kevin vertelde me dat er altijd wel iets kan gebeuren dat tegenslaat maar alles hangt af van hoe jij er mee omgaat.
— Casey B.
 
Vrouw met bruin haar zit met de handen gevouwd in een bruine sweater en donkerblauwe turtleneck in een café.
 
 

"Kevin beweegt je tot actie en ondernemen"

Toen ik Kevin een paar jaar geleden voor het eerst ontmoette, wist ik niet goed wat ik van hem moest denken. Ik was dubbel zijn leeftijd. Maar toen ik hem bezig hoorde, wow. Hij bewoog me tot actie.. liet me inzien dat ik excuses maakte en niet meer mocht wachten. Ik moest doen, zei hij. Tot op vandaag blijft hij me verbazen. Hij liet me steeds inzien wat ik verkeerd deed, steunde me wanneer ik wou opgeven en bracht me naar het niveau waar ik nu ben. Kevin, ik ben zo blij dat ik je ontmoet heb. Echt waar. Bedankt!
— Steeven G., Personal Trainer
 
Man in sportieve kledij, met zwarte sweater, wit petje tijdens een business evenement.
 

"Excuses hebben geen zin bij Kevin"

Als je ergens mee worstelt, zeg het tegen Kevin. Of ‘t nu gaat om productiviteit, goals, uitstellen, niet uit je bed geraken, meer motivatie of wat ‘t ook is, hij weet ‘t op te lossen. Bij mij was ‘t voornamelijk meer doen in minder tijd, zonder uit te stellen en minder tijd verspillen. Hij gebruikte tools om me bij te sturen. Vooral de “wekelijkse accountability sessies” en de opvolgingen vond ‘k nuttig. Dan word je namelijk steeds geconfronteerd met jezelf.. en excuses hebben geen zin bij Kevin. Hij stelt harde deadlines en volgt streng op.
— Ollie B., Financieel Adviseur
 
Jonge man kijkt moedig met wit hemd, rode das met donkere patronen en blauwe kostuumjas met een straat en groene struiken op de achtergrond.
 

"Kevin was er voor me, elke keer opnieuw"

Na lang te studeren en een beetje vast te geraken in mijn dagelijkse doen, wist ik ‘t niet meer. Wat wou ik? Waar was ik? Ik zat vast. Kevin stelde voor om me te helpen naar mijn dromen toe te leven, maar wist ik eigenlijk wel wat die waren? Ik zei het hem en hij begreep het. Dankzij Kevin zag ‘k dat ik alles kan doen wat ik wil. En dat er altijd een weg is.. hoe zwaar je ‘t ook hebt. Samen stelden we een jaarplan op en stond hij klaar bij elke stap. Maandelijkse analyses, aanpassingen waar hij ze nodig vond. Kevin was er voor me. Elke keer opnieuw.
— Tudor D., Financieel Analist
 
Jonge man kijkt opgewekt met haar in de wind, beige jas en donkerblauwe sjaal met wit patroon met natuur op de achtergrond.
 
 

"Kevin behaalt keer na keer weer resultaat"

Ik was erg sceptisch over coaching. ‘Ik heb toch helemaal geen motivatie nodig’, dacht ik. Maar Kevin vertelde me dat het helemaal niets met motivatie te maken heeft. Het gaat om iemand naast je te hebben die je steeds confronteert en een nieuw perspectief biedt, en je zo begeleidt naar waar je echt wilt gaan. Zoals hij zei: ‘niet tevreden? Verander het!’ Hij bekeek mijn doelstellingen, zag waar ik geen vooruitgang boekte, confronteerde me, stelde samen met mij een plan van aanpak op, stuurde me bij en duwde me steeds verder. Elke keer dat we spraken, had hij nieuwe suggesties voor me. Hij is proactief en behaalt resultaat.
— Jason M., Juridisch & Legaal Adviseur
 
Man met lichtbruin haar kijkt serieus met donkerblauw kostuum, rode das met stippen en een brieventas.
 

"Kevin geeft je inzicht in je prioriteiten"

Kevin leerde me meer uit mijn dag halen en liet me mijn prioriteiten identificeren. Het is makkelijk om veel te doen zonder productief te zijn. Hij zei “hack away at the inessentials” en liet me zo mijn week doornemen. Alles wat me niet lag, niet bijdroeg of overbodig was, moest ik verwijderen. Het voelde wel raar aan. Dan opnieuw beginnen met niets en 1 per 1 dingen toevoegen. Hij gaf me een app om mijn dagelijkse activiteiten bij te houden en ik moest dagelijks een overzicht doorsturen. Zo stond hij me dag na dag, week na week en maanden later nog steeds bij om te maken dat ik mijn dagen en tijd beter gebruik. Echt knap.
— Sayan C., Marketing Adviseur
 
Jonge man met zwart haar en goatee baard in donkerblauw hemd met das lacht.
 

"Kevin zijn begeleiding stopt nooit"

Kevin neemt al zijn tijd voor je. Hij weet dat om je te kunnen helpen, hij eerst alles over je moet weten. De eerste 2 weken was er weinig actie, voornamelijk gesprekken. Hij stelde me heel de tijd vragen en nam notities. Dan opeens belde hij me op en zei hij dat ik klaar was voor de volgende stap. Ik was verrast want we hadden 2 dagen terug nog gebeld en de volgende afspraak was pas de volgende week. Hij vroeg me of ik nu op dit moment tijd had en we praatten nog zeker voor een anderhalf uur. Op zijn website stond er “het enige wat telt zijn de resultaten die JIJ behaalt”. Dat is echt zo. Zijn begeleiding stopt niet.
— Benjamin S.
 
Jonge man met lichtbruin haar, lichtpaarse hoodie kijkt opgewekt in een café.
 
 

"Kevin doet je naar je potentieel opleven"

Kevin heeft zijn hart in de juiste plaats. Hij houdt altijd rekening met je, wat je wilt en hoe je op iets zou reageren. Deze empathie is belangrijk wanneer je mensen wilt helpen. Hij helpt je echt groeien en maakt een impact op je. Kevin heeft een drang om mensen naar hun potentieel te doen opleven. Het is echt persoonlijk voor hem. Je kan het bijna een persoonlijke missie noemen. Hij gaat er echt helemaal voor.
— Carlos M.
 
Man van boven de 50 met lichtgrijs haar, serieuze blik, brilmontuur en officieel kostuum met rode das en donkerblauwe jas.
 

"Het is het waard: Kevin zijn aanpak werkt"

In alles wat hij doet, toont Kevin wat hij waard is. En dat merk je echt. Met zijn kennis, ervaring en tools brengt hij je steeds naar een hoger niveau. Keer op keer! Zelfs als je het niet vraagt of het niet direct relevant lijkt, toch gaat hij het proberen. Elke keer geeft hij je nieuwe suggesties en advies. Hij is volledig betrokken. Soms verplicht hij je zelfs om een boek of een artikel te lezen en helpt hij dan deze om te zetten in de praktijk. Zijn aanpak werkt.
— Cormac F., Sales Manager
 
Zwart-wit foto van man in zijn late 20s met blik gericht op de camera in zwart hemd.
 

"Kevin confronteert je steeds met jezelf"

Soms wanneer alles goed en vlot gaat, vergeten we al eens stil te staan en alles te evalueren. Dit kan ervoor zorgen dat je vergeet waar je heen gaat en of het wel in de juiste richting is. Hierbij helpt hij je echt enorm. Kevin gaat eerst je huidige situatie grondig analyseren en dan kijken of je wel écht wilt waar je naartoe streeft. Dit is vaak confronterend, maar ook ontzettend waardevol.
— Hannes D., Zelfstandig "Magician" (Anthony Holt)
 
 
 

"Kevin laat je in jezelf geloven"

Kevin heeft een sterke overtuigingskracht. Zelfs wanneer je zelf niet in iets gelooft, hij slaagt erin om je toch te laten geloven. Zijn gedrevenheid en ingesteldheid hebben een zware impact op je en dragen heel veel bij tot je persoonlijke groei en verbetering.
— Sanjay A., Marketeer bij W!scan
 
Jonge man met lichtbruin/blond haar lacht uitbundig naar de camera met lichtgrijze achtergrond.
 

"Kevin helpt je meer uit je leven halen"

Kevin heeft één doel: jou helpen te veranderen en zo meer uit je leven te halen. Opgeven kent hij niet. Obstakels? Kevin vindt een weg. Tegenslag? Hij blijft kalm, analyseert en herbegint vanaf nul. Het was zeer indrukwekkend om hem aan het werk te zien.
— Tim D., Zelfstandig Consultant
 
Profielfoto van man met lichtrbuin haar en zwarte bril voor een achtergrond met bomen, bladeren en takken.
 
 
 

"Kevin speelt in op wat jij echt wilt"

Het beste vond ik Kevin zijn “no size fits all” aanpak. Hij spendeert heel wat tijd om je beter te begrijpen, je te analyseren en.. je zwaar te confronteren.. soms tot frustratie toe (lacht), maar het leidt wel altijd tot resultaat. Hij probeert alles te personaliseren aan jou, om je in zo weinig mogelijk tijd te helpen. En het lukt hem ook. Soms denk je “dat gaat niet werken” en geloof je er zelf niet volledig in.. maar Kevin laat het je doen en.. het werkt. Verrassend effectief.
— Carl W., Veiligheidsadviseur
 
Man glimlacht voor een wit-grijze achtergrond in paars hemd met das en donkergrijze blazer.